Nogle udpluk fra vores gæstebog

“Vi har nydt en dejlig uge med masser af god mad og drikke. Vi har padlet med kano, været på tur til Kalø og Ebeltoft, silllet pool og bordtennis, været i spabad og meget mere”

– Ruben, Jette, Glen og mange flere

“Tak for en dejlig uge på Liselund med børn, børnebørn og svigerbørn. Huset fungerede perfekt især køkkenet. Naturen er fin, kanalen med isfuglen. Fri for trafikstøj og en masse turister og ikke for langt til Grenaa og Ebeltoft.”

– Familien Elling

“Dear Anders and Connie,
Thanks so much for this wonderful place !! We enjoyed an amazing, relating and funny time here.”

– Family from Hamburg

“Tusind tak for en dejlig weekend i dejlige omgivelser, både ude og inde. Opholdet var vores julegave, som vi har nydt i fulde drag.”

– Familierne Vogel, Grenaa, Haderslev og Albøge

“Vi har haft nogle dage her på Liselund, der har dannet ramme om en dejlig familiesammenkomst med deltagere i alderen fra 3 til 90 år – et perfekt sted for alle aldre – tak for denne gang”

– Hanne Mortensen og flere

“Vi har haft 2 dejlige uger med sol og sommer. Liselund er et rigtigt fint hus til mange mennesker. Flot ude og indeområde, som både store og små har haft stor glæde af.

Vi har rejst Djursland på kryds og tvært ad mange små veje – ikke altid lige at finde frem til rette bestemmelsessted – men alt i alt en fantastisk ferie for en samlet familie i alderen fra 1 måned til 61 år.”

– Familien Joensen, Ragnvaldstattu, Zachariassen Færøerne og Familien Tjøsvou, Norge.